Translate

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikko meni...

No niin, viikko taas vierähti koulunpenkillä ja näistä kaksi päivää maalaus puolella. Taas oppi uutta jotain uutta ja tutustui uusiin ihmisiin, loistava viikko ja kivaa oli. Laitetaanpa tähän nyt mitä kaikkea tuli niinä kahtena päivänä tehtyä.  Keskiviikon hallitunti alkoi konepellin hiomisella ja koska kaikille piti jotain hommaa olla niin oli meitä kolme sen konepellin kimpussa. Hiottiin se märkähiontana, eli hiekkapaperilla johon otettiin vesi mukaan.
Ennen hiontaa
Hionnan jälkeen
Seuraavaksi minun ja luokkalaiseni Arttu Honkasen piti vaihtaa volvoon tulpat ja ilmansuodatin, jotka kävimme luokkalaiseni kanssa hakemassa varaosaliikkeestä. Pieni kämmähdyshän siinä kävi kun tulimmekin takaisin vain 4 tulpan kanssa ja volvoon olisi mennyt 5kpl:tta, eipä siinä kerroimme asiasta opettajalle ja päätimme että pärjäämme neljällä...kunnes vahingossa yksi katkesi. Eli uusi tulppien haku reissu. Tämän jälkeen saimme tulpat ja suodattimen vaihdettua, sitten joku oppilaista selvitti vikakoodit ja auto ajoon takaisin. 

Suojat vielä kiinni
Perjantai 18.1

Aamulla kokoonnuimme halliin, josta sitten koripuoli meni omalle puolelleen ja maalarit jäivät omaan halliin. Kolmannen vuoden oppilaat ohjasivat aamun meitä ykkösiä ja saimme tehtäväksi teippailla uunissa olevia peltilevyjä joihin oli tulossa jotain erikoismaaleja, ilmeisesti jotain testejä.
Hienosti teipattu
Pääsimme sitten katsomaan kun erikoismaalia laitettiin, kyllähän se muutti pinnanväriä vaikka aluksi näytti että ei oikein tapahdu mitään kun katsoin sivusta. Sitten olikin tuutori haastatteluiden vuoro, kakkosen tuutorit haastattelivat ykkösistä ne jotka halusivat tuutoreiksi ja sen jälkeen opettaja piti oman haastattelun. Päivään kuului myös autonkatsastus ja koska olen tällä hetkellä ykkösistä ainut kenellä on ajokortti niin kuski homma tuli minulle, mukaan lähti myös kolme koripuolen opiskelijaa. Loppupäivän teimme maalipuolen hallissa erihommia, minä harjoittelin kittaamista tuutori Lillin avustuksella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti